Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει ειδοποιήσεις από τις εταιρίες courier πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας και του αυξημένου όγκου αποστολών που πρέπει να εξυπηρετήσουν,οι παράδοσεις των παραγγελιών ενδέχεται να καθυστερούν παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

 

Για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας στείλτε email στο info@batteryworld.gr

 

H ομάδα του batteryworld

 

Ποιοι είμαστε

Η Ποδίκογλου Ι.Γαβριήλ  είναι μια  επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο εμπόριο κι έχει ως κύριο στόχο την προμήθεια μπαταριών  στον κατασκευαστικό κλάδο αλλά και στους ερασιτέχνες. 

 

Ιδρύθηκε το 2010 στην Θεσσαλονίκη  με κύριο σκοπό την προμήθεια μπαταριών και ηλεκτρονικών ειδών σε   επαγγελματίες  και ερασιτέχνες . 

 

Βασικό μας μέλημα είναι η διάθεση των προιόντων μας σε ανταγωνιστικές τιμές καθώς και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. 

 

Η πάνω από 25 χρόνια εμπειρία μας στο χώρο , η τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο, τα ποιοτικά-επαγγελματικά προιόντα μας, το άρτια καταρτισμένο service και οι σταθερά χαμηλές τιμές αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας. 

 

Στο φυσικό μας καταστήματά μας στην  Θεσσαλονίκη  και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων μπαταριών και μηχανημάτων καθώς  και άρτια καταρτισμένου προσωπικού να εξυπηρετήσει άμεσα οποιαδήποτε ανάγκη σας. 


 
Αντιπροσωπεύουμε τους κορυφαίους κατασκευαστές μπαταριών και σας προσφέρουμε τα προιόντα τους με μοναδικά για εσάς προνόμια.  


 
  

Το  BATTERYWORLD   αποτελείται από πτυχιούχους ηλεκτρονικούς έτοιμους να δώσουν λύσεις στις πιο απαιτητικές ανάγκες και εφαρμογές. 

 

Αξιοπιστία 


Εκπροσωπούμε κορυφαίους κατασκευαστικούς οίκους προσφέροντας ποιοτικές λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα & την αποτελεσματικότητα σας. 

 

Τεχνογνωσία 


Η μακρόχρονη εμπειρία και η βαθιά τεχνογνωσία μας στην ολοκλήρωση απλών & σύνθετων εφαρμογών αποτελούν σύμμαχο σας σε κάθε επαγγελματικό σας βήμα. 

 

Καινοτομία 


Προτείνουμε καινοτόμους, ευέλικτες λύσεις & μεθοδολογίες που σας δίνουν πάντα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 

 

Επαγγελματισμός 


Εργαζόμαστε με συνέπεια, ειλικρίνεια και αφοσίωση σε κάθε project, χρησιμοποιώντας αξιόπιστο εξοπλισμό & έξυπνες μεθοδολογίες. 

 

Υποστήριξη 


Προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης χάρη στην άρτια και συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας. 

 

 

Το   BATTERYWORLD  για περισσότερο από δέκα χρόνια, προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας, με στόχο την απόλυτη κάλυψη και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της. 

 

 
Κύριος προσανατολισμός της, είναι να ακολουθεί αδιάλειπτα τις εξελίξεις στον τομέα της μπαταρίας και της ενέργειας και να παρέχει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων. 

 

 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων με τους πελάτες της, με αμοιβαία και αυξανόμενα οφέλη.