ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ E-MAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ 10 ΜΕ 14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.

ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ GREEN CELL ME ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ GREEN CELL ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ

ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η REFUND ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΟΝΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΙΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αντικατάσταση μπαταριών

Το πολύπειρο και άριστα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας 

Batteryworld Ποδίκογλου Ι.Γαβριήλ, στην Θεσσαλονίκη, αναλαμβάνει την ανακατασκευή μπαταριών κάθε τύπου, άμεσα και σε οικονομικές τιμές.

Έχοντας όλη την αναγκαία τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα εργαλεία, αντικαθιστούμε τα παλαιά στοιχεία της μπαταρίας σας με νέα, επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής της, σαν να ήταν καινούργια.

Αντιλαμβανόμαστε πως σε ένα κόσμο που η ενέργεια είναι απαραίτητη, η αγορά καινούργιας μπαταρίας ίσως να είναι μια αρκετά ακριβή επιλογή. Για αυτό σας προσφέρουμε την επισκευή, το service ή την αντικατάσταση των στοιχείων της μπαταρίας σας, ελέγχοντας και αξιολογώντας διαρκώς τη σωστή λειτουργία της.

 

Έτσι, εξασφαλίζουμε την παροχή αξιόπιστων και εγγυημένων αποτελεσμάτων κάθε φορά.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούμε την ανακατασκευή μπαταριών:

 

·         Εργαλείων (Bosch, Makita, Hilti, AEG, Ryobi, Hitachi, Dewalt, Festool, Black&Decker, Metabo, Wurth, Skil κ.ά.)

·         Διαγνωστικών μηχανημάτων συνεργείων

·         Ιατρικών μηχανημάτων (διαγνωστικών εργαλείων, απινιδωτών κ.ά.)

·         Laptop, GPS

·         Φακών

·         Φωτογραφικών μηχανών – Βιντεοκάμερας

·         Για ηλεκτρικά σκουπάκια

·         Κουρευτικών μηχανών

·         Μνήμης Ηλεκτρονικών Πλακετών (Συναγερμών, Η/Υ, ταχυμέτρων, ταμειακών μηχανών κ.ά.)

·         Γενικής χρήσης (ρολογιών, κλειδιών αυτοκινήτου, χειριστηρίων, συναγερμών, tv controls, ασυρμάτων-κινητών τηλεφώνων)

·         Ειδικής χρήσης (συσκευών εκπαίδευσης σκύλων, ασυρμάτων VHF κ.ά.)