ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ E-MAIL ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ 10 ΜΕ 14 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΕΥΡΩ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ.

ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ GREEN CELL ME ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ GREEN CELL ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ

ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η REFUND ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΟΝΙΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30 ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΙΣΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Αντικατάσταση μπαταριών

 

 Hλεκτρικών ποδηλάτων, ηλεκτρικών πατινιών, οχηµάτων ΑΜΕΑ, ηλεκτρικών εργαλείων, φορητά σκουπάκια, ιατρικά µηχανήµατα, φορητών ποµποδεκτών VHF-UHF, παιχνιδοµηχανών,  UPS, GPS, TABLET, τοπογραφικά µηχανήµατα, και πολλά άλλα.

Το τεχνικό τµήµα διαθέτει ψηφιακές ηλεκτροπόντες τελευταίας γενιάς, µε απόλυτα ελεγχόµενη εντάση συγκόλλησης ώστε η σύνδεση των µπαταριών να πραγµατοποιείται χωρίς να τραυµατίζονται οι µπαταρίες.

ιαθέτουµε πλήρεις σταθµούς φόρτισης και ελέγχου µπαταριών για κάθε τεχνολογία µπαταρίας όπως µολύβου (SLA),  VRLA, Gel, AGM τόσο για µπαταρίες οχηµάτων αλλά και για οικιακή – βιοµηχανική χρήση.

Φορτίζουµε και ελέγχουµε επαναφορτιζόµενες µπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας λιθίου όπως Li-Ion, Li-Po, LiFePo, LTO καθώς και επαναφορτιζόµενες µπαταρίες παλαίοτερης τεχνολογίας όπως NiMh & ΝiCd.

Έχετε κάποιο project στο μυαλό σας και θέλετε βοήθεια σχετικά με την μπαταρία του; Καλέστε μας. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε. Η εμπειρία μας στις ειδικές κατασκευές μπαταρίας εγγυάται το αποτέλεσμα.