Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε λάβει ειδοποιήσεις από τις εταιρίες courier πως λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας και του αυξημένου όγκου αποστολών που πρέπει να εξυπηρετήσουν,οι παράδοσεις των παραγγελιών ενδέχεται να καθυστερούν παραπάνω από τον προβλεπόμενο χρόνο παράδοσης.

 

Για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της παραγγελίας σας στείλτε email στο info@batteryworld.gr

 

H ομάδα του batteryworld

 

Maglite

Οι φακοί MAGLITE , είναι εξαιρετικά και ολοκληρωμένα ποιοτικά εργαλεία φωτισμού, και κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από την MAG INSTRUMENT Inc, η οποία εδρεύει στο Οντάριο της Καλιφόρνιας, στις Η.Π.Α.. Η ίδρυση της εταιρείας έγινε από τον κ. Anthony Maglica, το 1955, ενώ στα αρχικά στάδια της λειτουργίας της, η MAG INSTRUMENT Inc δραστηριοποιούνταν στην κατασκευή μηχανικών τμημάτων ακριβείας, για στρατιωτικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Η μηχανολογική αρτιότητα, η αξιοπιστία και η σταθερά υψηλή απόδοση της εταιρείας, οδήγησε στην κατασκευή των φακών MAGLITE το 1979. Πολύ γρήγορα, με αρχή από τα σώματα ασφαλείας, την πυροσβεστική και τους μηχανικούς, οι φακοί κατασκευασμένοι από κράμα αεροπορικού αλουμινίου, έγιναν πασίγνωστοι και απαραίτητοι σε κάθε επαγγελματία και κάθε απαιτητικό χρήστη, γεγονός που τους κατέστησε θρύλους του κλασσικού βιομηχανικού σχεδιασμού.

Τα προϊόντα της εταιρείας, γνωστά και ως Λειτουργικά Έργα Τέχνης, έχουν τιμηθεί από το Ιαπωνικό Ινστιτούτο Σχεδιασμού και από το Μουσείο Εφαρμοσμένης Τέχνης στην Γερμανία.


 

Εξειδίκευση Αναζήτησης