Αντικατάσταση μπαταριώνΤο BATTERYWORLD με την υπηρεσία batterypack σας παρέχει επισκευή, συντήρηση, αναβάθμιση η αντικατάσταση των στοιχείων της μπαταρίας σας με καινούργια.

 

Συνήθως η αλλαγή των παλαιών στοιχείων της μπαταρίας με καινούργια, έχει σχεδόν πάντα μικρότερο κόστος από μια καινούργια μπαταρία.

Η μεγάλη εμπειρία μας και εξειδίκευση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των επισκευών, εξασφαλίζει υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις επισκευές μας.

Ελέγχουμε και αξιολογούμε την μπαταρία σας!!!

Μετά από την κάθε επισκευή μπαταρίας ελέγχεται και δοκιμάζεται με τον αναλυτή μπαταριών για να επιβεβαιωθεί η σωστή λειτουργία της.

Η τεχνογνωσία μας εγγυάται επισκευές με αξιόπιστα αποτελέσματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται για τις επισκευές και τις μετρήσεις, είναι υψηλής ποιότητας και ακρίβειας.

 

Επισκευή, Συντήρηση, Αναβάθμιση, Αντικατάσταση μπαταριών με άμεση αντικατάσταση παλιών στοιχείων από το BATTERYWORLD

 

Συνήθως η αλλαγή των παλαιών στοιχείων της μπαταρίας με καινούργια έχει σχεδόν πάντα μικρότερο κόστος από μια καινούργια μπαταρία. Πολλές φορές υπάρχει δυνατότητα αντικατάσταση της συστοιχίας με νέα μεγαλύτερης χωρητικότητας,

Για μπαταρίες : ΑΑ / ΑΑΑ / C / D / Ni-Cd / Ni-MH / Sub-C / Li-iom / lithium 14500, 18650, 26650,και ολα τα αλλα ειδη.

Στην Ελλάδα έχει μετρηθεί ότι σε κάθε σπίτι λειτουργούν 10 - 12 συσκευές με μπαταρίες διαφόρων τύπων όπως κινητά τηλέφωνα, laptop, ηλεκτρικά παιχνίδια, φωτογραφικές μηχανές, τηλεκοντρόλ, φακούς, φώτα ασφαλείας, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ξυριστικές μηχανές, UPS, ηλεκτρικά εργαλεία, ηλεκτρικά ποδήλατα, μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, κ.λπ.

Υπάρχει δυνατότητα μέτρησης και πλήρους δοκιμής με ειδικό αναλυτή μέσω υπολογιστή με δυνατότητα εκτύπωσης  πριν και μετά την αλλαγή των μπαταριών έτσι μπορείτε να έχετε μια πλήρη και πιστοποιημένη έντυπη αναφορά της κατάστασης της μπαταρία σας.